ūüĆć in English

Tuoreimmat uutiset

Tarkista ja päivitä emit-numerosi tarvittaessa web-lomakkeen avulla

Huomio suomalaisille Emit kortinkäyttäjille! Emit kilpailukortin käyttö eroaa WMOC kisoissa normaaleista kansallisista, joissa henkilökohtainen emitkorttinumerosi siirtyy automaattisesti IRMA palvelusta tulospalvelun käyttöön. WMOC:n ilmoittautumiset menivät IOF:n Eventor palvelun kautta ja Emit numerot ilmoitettiin erikseen. Järjestelmässä on tämän johdosta vielä paljon puuttuvia ja vääriä numeroita.

Lue lisää...

WMOC kilpailuohjeet (Bulletin 2) suomeksi on julkaistu

WMOC kilpailuohjeiden eli Bulletin 2:n suomenkielinen versio on julkaistu. FIN5 yleisökilpailujen ohjeet julkaistaan myöhemmin.

Lue lisää...

WMOC-tuotteiden ennakkomyynti alkanut

WMOC 2024 tuotteiden ennakkomyynti on avautunut osoitteessa https://clubshop.nonamesport.com/fi/ Tämän tilausjärjestelmän kautta tilatut tuotteet toimitetaan ostajan nimellä noudettavaksi WMOC kilpailukeskuksesta.

Lue lisää...

Bulletin 2 on julkaistu

WMOC Bulletin 2 on nyt julkaistu. Tutustu dokumenttiin huolella, sillä se sisältää kilpailuohjeet kaikkiin WMOC-kilpailuihin. Suomenkielinen versio bulletiinista tullaan julkaisemaan lähiaikoina.

Lue lisää...

Elokuussa kisataan kaikkien aikojen suurin WMOC

Virallisen ilmoittautumisajan päätyttyä on varmaa, että Turun seudulla tullaan näkemään kaikkien aikojen suurin WMOC-tapahtuma. WMOC-sarjoihin ilmoittautui yli 4200 suunnistajaa 42 eri maasta. Myös Fin5 yleisökilpailuihin on osallistumassa runsas ja kansainvälinen joukko: yli 600 suunnistajaa 29 maasta.

Lue lisää...

Tarkistathan emit-numerosi sekä vanhan emit-kortin toimivuuden

Toimivuuden varmistamiseksi tulospalvelu suosittaa korkeintaan viisi vuotta vanhojen emit-korttien käyttämistä.

Lue lisää...

Bussilippuja metsämatkoille myydään 30.6. saakka

Aiemmasta tiedosta (8.6.2024) poiketen bussilippuja mets√§matkoille on mahdollista ostaa Eventorista tai osoitteesta info@wmoc2024.fi viel√§ 30.6.2024 asti. Bussilipun hinta maastomatkoille on 45‚ā¨.

Lue lisää...

Muksulan ennakkoilmoittautumiset 25.7.2024 mennessä

Kisapäivinä vähintään 3-vuotiaille ilman vaippoja pärjääville lapsille on tarjolla muksula. Ennakkoilmoittautumiset lomakkeen kautta viimeistään 25.7.2024.

Lue lisää...

Sprintin finaalipäivän aikataulua päivitetty

Sprintin finaalin (4.8.2024) aikataulua on päivitetty. Finnaalipäivän uusi aikataulu ja myös muiden päivien ohjelma nähtävillä aikataulusivulla.

Lue lisää...

Bussilippuja metsämatkoille myydään 25.6. saakka

Mik√§li haluat kulkea j√§rjest√§jien bussikyydill√§ maastomatkoille, ilmoita nimesi ja sarjasi osoitteeseen info@wmoc2024.fi viimeist√§√§n 25.6.2024. Bussilipun hinta maastomatkoille on 45‚ā¨.

Lue lisää...

Risteily-, sauna- ja illalliselämys WMOC-osallistujille

Kaipaatko täydellistä tapaa rentoutua kisaviikon keskellä nauttien saariston parhaista puolista? Varaa nyt vain WMOC-kävijöille suunniteltu unohtumaton risteily-, sauna- ja illalliselämys ja luo unohtumattomia muistoja yhdessä suunnistusystäviesi kanssa.

Lue lisää...

Kaikkia kilpailijoita pyydetään tarkistamaan oma Emit numeronsa

Tarkista Emit -numerosi ilmoittautuneiden listalta oman sarjasi kohdalta. Mikäli Emit-numerosi puuttuu tai se on väärin, toimi näin:

Lue lisää...

Fin5 alustavat ratapituudet

Alustavat Fin5 ratapituudet nyt nähtävillä Kilpailuinfo-sivulla

Lue lisää...

Ilmoittaudu vanhalla hinnalla vielä huhtikuun ajan

Seuraava hintaporras sulkeutuu huhtikuun lopussa. Katso ohjeet alta ja ilmoittaudu mukaan!

Lue lisää...

Bussikuljetukset metsämatkoille tulee varata huhtikuun aikana

Varmista paikkasi WMOC bussikuljetukseen varaamalla kuljetus Eventorista viimeistään 30.4.2024. Tämän jälkeen bussilippuja myydään vain kilpailutoimistosta, eivätkä järjestäjät voi taata paikkojen riittävyyttä

Lue lisää...

WMOC-emit nyt myynnissä Suunnistajan Kaupassa

Rajoitettu erä WMOC-emitiä myynnissä Suunnistajan kaupassa. Kortteja riittää vain nopeimmille, joten tilaa omasi jo tänään!

Lue lisää...

RR saattajasarja lisätty Fin5:lle

Fin5 yleis√∂kilpailuihin on lis√§tty sarjavaihtoehto ‚ÄúRR Avoin / Open‚ÄĚ aloittelijoille ja perheen pienimmille. T√§ss√§ sarjassa rastit sijaitsevat maastoon merkityn reitin varrella, ja oppaan mukanaolo on sallittua.

Lue lisää...

Ilmoittautumisten maksaminen

Maksaessasi ilmoittautumista tilisiirtona pankkitilille, huomioi, ett√§ Eventor luo laskuun oman Reference /OCR number - numeron. T√§m√§ numero ei ole normaali viitenumero, eik√§ sit√§ kirjoiteta viitenumerokentt√§√§n. Kirjoita Reference /OCR number -numero VIESTIKENTT√Ą√ĄN.

Lue lisää...